Het Magische Draakje

Voor een betoverende verjaardag!

 

Dat is mijn wens, net als een zeemeermin bij hen te zijn!

Een droom voor vele jongens en meisjes: een ontmoeting met een echte zeemeermin die in het zwembad (of op andere locatie) naar jullie toekomt. Dit bezoek is uniek en een feestje om nooit te vergeten. Je mag zwemmen met de zeemeermin, haar staart aanraken, zelfs met een eigen zeemeerminstaart meezwemmen, foto's maken en meer! Als enige zeemeermin in Nederland te boeken voor kinderfeestjes met levensechte professionele siliconen zeemeerminstaart!

 

 

 Dit feestje is te boeken voor 1 tot 7 kindjes. De zeemeermin heeft dan genoeg aandacht voor iedereen. Ze kan op elke gewenste locatie komen, mits jullie toestemming hebben gekregen van de locatie. Wij kunnen hier uiteraard bij helpen.

 

De zeemeermin kan ook samen met haar zeemeerman komen, voor een unieke ontmoeting en een leuke interactie. Er kunnen dan ook extra kindjes komen die dan voldoende aandacht krijgen.

 

 

Voor bedrijven hebben wij zelfs unieke shows op locatie. Een unieke en magische ervaring met deze mythische onderwaterwezens. Kleed u evenement of bedrijfsfeest aan met een magische zeemeermin die de gasten entertaint en vermaakt in een echte onderwater tank.

In verband met de veiligheid komen de zeemeerminnen altijd met een extra assistent vanuit Atlantica.

 

 

E-mailen
Info