Het Magische Draakje

Voor een betoverende verjaardag!

 

Welke prinses mag op jullie feestje komen?

 

Ik wens, ik wens, ik wens.....................dat sprookjes bestaan!

De prinsessen vinden het heel speciaal om op jouw verjaardag uitgenodigd te worden. Ze willen allemaal graag langskomen om voor een betoverende verjaardag te zorgen. Onze prinsessen zijn niet van echt te onderscheiden en lijken zo uit het sprookje gelopen.

Welke prinses mag haar kasteel verlaten en bij jullie op visite komen?

Je kunt kiezen uit alle prinsessen die er zijn! Ze kunnen ook hun prins meenemen. Sommige prinsessen hebben zelfs verschillende jurken die ze speciaal voor jou kunnen dragen!

Voorafgaand aan een bezoek is aan elk detail gedacht door de prinses. Van haar kleding, haren en houding tot aan de make up. Onze prinsessen zijn professioneel en betrouwbaar. Wij weten dat de kindjes ons als hun helden zien en wij gedragen ons hier ook naar. Onze prinsessen blijven het gehele bezoek in hun rol. Met als doel een onvergetelijk feestje te verzorgen waar alle kindjes nog lang over napraten.

We hebben verschillende leuke mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. De basis van onze bezoeken bestaat uit een meet and greet. Dit betekent dat de prinses foto's komt maken, eventueel de taart aansnijdt, met alle kindjes kletst en samen met hen zingt en danst. De meet and greet kan worden aangevuld met een magische goochelshow, ballonvouwen, glittertattoo's, schminken, story-time, spelletjes spelen en nog veel meer.

Bekijk al onze foto's voor een impressie. Uiteraard staan op onze facebookpagina nog veel meer leuke foto's, reviews en meer (zoals winacties!!!!). Klik hier!

 

E-mailen
Info