Het Magische Draakje

Voor een betoverende verjaardag!

 

Als je het kan dromen, kan het uitkomen!

 

Welke keuze maakt u voor een betoverende verjaardag?

Onze prinsessen, superhelden en mascottes vinden het fantastisch dat ze op jullie feestje mogen langs komen! Wij staan dan ook garant voor kwaliteit en magische momenten. Bij ons boek je een levenslange mooie herinnering, welk pakket je ook zult nemen. Jarenlange ervaring, professionaliteit, levensechte karakters en alleen maar blije gezichtjes staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht u niet uit de pakketten komen helpen wij graag! 

1. Magische meet and greet

Een prinses (of karakter) naar keuze komt 30 minuten op bezoek. Er is tijd voor foto's, het zingen van twee liedjes en eventueel het aansnijden van de taart. Deze optie kost 70 euro.

 

 2. Magische meet and greet met ballonfiguren

Bovenstaande meet and greet in combinatie met een korte goochelshow en voor alle kindjes een simpel ballonfiguurtje naar keuze. Deze optie kost 85 euro, dit bezoek duurt ongeveer 45 minuten.

 

3. Magische meet and greet met glittertattoo's

De meet and greet in combinatie met glittertattoo's. Dit bezoek duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Naast de meet and greet krijgen alle kindjes een mooie glittertattoo naar keuze. Deze optie kost 115 euro.

--> tijdelijke actie <-- het glittertattoo pakket en meet and greet voor 95 euro!

 

4. Magische meet and greet met de betoverende goochelshow!

Een interactieve goochelshow gegeven door de prinses naar keuze. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Deze optie kost 125 euro en duurt ongeveer 60 minuten. Als verrassing krijgen alle kindjes een ballonfiguurtje naar keuze!

 

5. Prinsessenpakket

Bij dit pakket komen er twee prinsessen naar keuze op bezoek. Of één prinses met een prins en een mascotte! Het pakket bevat een korte interactieve goochelshow, ballonvouwen, glittertattoos, fotomomentje en het zingen van twee liedjes. Dit pakket is geschikt tot 20 kindjes en duurt ongeveer 60 minuten. Dit pakket is ook te boeken met één prinses en is dan geschikt tot tien kindjes.

 

6. Overige opties

  • Kroning van de jarige met officieel prinsessencertificaat. Een extra beleving om de jarige in het zonnetje te zetten. Deze optie kost 12.95, inclusief kroon en certificaat
  • Schminken, in combinatie met de meet and greet kost 5 euro extra per kindje.
  • Luxe ballonvouwen. Alle kindjes krijgen een luxe ballonfiguur naar keuze bijvoorbeeld een Elsa, Ariel of Olaf ballon! Prijs 7.50 per kindje.
  • Activiteiten zoals spelletjes, story time en meer wensen uiteraard mogelijk.
  • Een extra prinses of karakter is 50 euro extra per 30 minuten.

 

7. Foto pakket

In samenwerking met Esther de Cuijper fotografie hebben wij een super leuk fotopakket. Alle kindjes op de verjaardag gaan op de foto met hun favoriete prinses of superheld in een echte fotostudio (locatie Ypenburg). Kleding is aanwezig en jezelf omtoveren tot je favoriete held of sprookjesfiguur is geen probleem. Dit pakket kost 22,50 per kindje met een minimum van acht kids.

Liever thuis foto's maken?

Wij hebben ook de mogelijkheid om met een fotostudio en een prinses of superheld thuis te komen. De prijs hiervan is op aanvraag.

 

* Al onze prijzen zijn tot 10 kids en voor particulieren, voor extra kindjes komt er een meerprijs bij. Voor bedrijven & evenementen gelden andere prijzen. Neem hiervoor contact met ons op.

De prijzen zijn exclusief reiskosten. 

Betalingen dienen vijf dagen voor aanvang op onze rekening te staan. Indien dit niet het geval is halen wij de reservering/boekingen uit ons systeem.

 

 

E-mailen
Info